Forandring

Forandring – en trussel eller en mulighed…
Mange af os finder, at udvikling er spændende – men forandring… !?
Så selv om forandringer er noget af det mest naturlige både i og omkring os, er det bestemt ikke alle forandringer, der lykkes. Eller forandringer får ikke altid den effekt, som det oprindeligt var planen.
Tiden er måske derfor også til at forandre de metoder, vi ofte bruger til at forandre verden på, så vi får en større succesrate – både på organisationsniveau og for den enkelte.

Forandring gennem fortællinger
Menneskelige organisationer styres af den forestilling om fremtiden, som de pågældende mennesker har. Det vi taler om bestemmer vort billede af fremtiden – sproget er på ingen måde uskyldigt. Erfaringen viser, at jo mere og flere positive spørgsmål, man stiller til organisationen, jo større villighed er der til forandring, og jo længere varer forandringen.
Forandringsarbejde kalder i høj grad på ledelse, motivation og kommunikation – både på organisationsniveau og individuelt. For det, der måske er spændende og nemt for den ene, er måske uoverkommeligt og svært for den anden. Så hvordan gør vi det meningsfuldt og attraktivt, at vi gør noget andet end det, vi plejer at gøre?
Meldgaard hjælper med til at pakke kufferten med det bedste af det fra fortiden, som også vil være virksomt i fremtiden.